A+ A A-

Nieuws

Opening Jeu-de-Boulesbaan

Er hebben al heel wat ballen gerold, maar eindelijk was het dan zover, onze jeu-de-boulesbaan is officieel geopend. Vanwege corona liet het moment even op zich wachten, maar onder een lekker zonnetje, met een groot aantal enthousiaste aanwezigen, was het dan zover.

De jeu-de boulesbaan op het dorpsplein is ontstaan vanuit een inzending van Jos van Dommelen voor het Beste idee van Ommel, een initiatief van Dorpsraad Ommel om de leefbaarheid van het dorp impulsen te blijven geven. Het veelvuldig gebruik van de baan, zowel door heren- als dames-teams, en de sociale contacten die hieruit voortkomen, getuigen van de waarde van deze burgerinitiatieven.

Start bouwplan Haazenakker

Onthulling bouwbord

Op woensdag 9 maart onthulden wethouder John Bankers en Jan Aarts van Dorpsraad Ommel het bouwbord van het nieuwe bouwplan Haazenakker, een zijtak van de Kloosterstraat.

Er worden 22 woningen gebouwd: 10 tweekappers, 8 patiowoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen en 2 woningen in een boerderij. Die boerderij wordt teruggebouwd in dezelfde stijl als de vorige, die gesloopt is.

Bij interesse kun je contact opnemen via info@gerrykantersmakelaardij.nl of 0493-380951.De start van de bouw is net na de bouwvak.

De oplevering van de woningen wordt eind 2023 verwacht.