Website voor de Ommelse gemeenschap

A+ A A-

Momenteel onderzoeken Steinvast BV en Bouwbedrijf Hartman BV de mogelijkheden voor een woningbouwproject op het perceel achter de Kloosterstraat 8 te Ommel. Voordat zij de plannen verder vormgeven, willen zij graag eerst de belangstelling peilen. Omdat de locatie mogelijkheid biedt tot ontwikkeling van (meer dan) 15 woningen willen de initiatiefnemers in een zo vroeg mogelijk stadium met potentiële kopers in contact komen. Doel daarbij is om qua woningtypologie, doelgroep en prijsklasse aan te sluiten op de mogelijkheden en wensen van de woningzoekenden. Hiervoor is een eerste verkavelingsschets opgesteld, die verder op de wensen van de potentiële kopers kan worden afgestemd. Zo worden er aan de volgende woningtypen met bijbehorende prijsindicaties gedacht:

 

  • Levensloopbestendige woning (senioren): €275.000,- tot €290.000,- vrij op naam.
  • Hoekwoning of tweekapper (excl. garage): €227.500,- tot €245.000 vrij op naam.
  • Tussenwoning: €190.000,- tot €200.000,- vrij op naam.

 

Ook het wijzigen van de woningindeling of het zelf uitvoeren van enkele bouwwerkzaamheden (zoals een badkamer, keuken, etc.) is bespreekbaar. Bij voldoende belangstelling gaan de initiatiefnemers de plannen verder vormgeven en (eventueel gefaseerd) in uitvoering brengen.

Voor interesse, vragen of opmerkingen kun je terecht bij Wendy Waals van Steinvast BV of neem contact op met de werkgroep “Bouwen in Ommel” via e-mail: Bouweninommel@ommel-info.nl.

 

Nieuws uit Ommel