A+ A A-

Plan Kloosterstraat 8

Steinvast BV en Bouwbedrijf Hartman BV hebben de handen ineen geslagen om een woningbouwproject te realiseren op het perceel achter de Kloosterstraat 8 te Ommel. De plannen hiervoor zijn momenteel in voorbereiding. Omdat de locatie mogelijkheid biedt tot de ontwikkeling van (meer dan) 15 woningen willen de initiatiefnemers in een zo vroeg mogelijk stadium met potentiële kopers in contact komen. Doel is daarbij om qua woningtypology, doelgroep en prijsklasse aan te sluiten op de mogelijkheden en wensen van de woningzoekenden.

Hiervoor is een eerste verkavelingsschets opgesteld, die verder op de wensen van de potentiële kopers kan worden afgestemd. Zo bestaat de mogelijkheid voor het realiseren van een levensloopbestendige woning (senioren), twee-onder-een-kapwoning, hoekwoning of tussenwoning. Ook het wijzigen van de woningindeling of het zelf uitvoeren van enkele bouwwerkzaamheden (zoals een badkamer, keuken, etc.) is bespreekbaar.

 

Voor interesse, vragen of opmerkingen kun je terecht bij Wendy Waals van Steinvast BV of neem contact op met de werkgroep "Bouwen in Ommel" via e-mail: Bouweninommel@ommel-info.nl. Bij interesse kun je op een belangstellendenlijst worden geplaatst, zodat je als eerste wordt geïnformeerd zodra de initiatiefnemers zover zijn om samen met potentiële kopers stappen te kunnen zetten.