A+ A A-

Middag van bemoediging in Ommel dit jaar digitaal.

Reeds 33 jaar is er in de bedevaartkerk van Onze Lieve Vrouw van Ommel op de tweede dinsdag in oktober een speciale viering voor allen die op zoek zijn naar bemoediging in hun leven: de “Middag van bemoediging” (voorheen Regionale Ziekenmiddag in september).

Echter, dit jaar zal in verband met het coronavirus de 34e viering op dinsdag 13 oktober anders dan anders zijn, namelijk alleen digitaal.

Deze digitale viering, met als thema “Maria, help ons om te gaan met beperkingen”, wordt uitgezonden op TV-Siris en www.siris.nl op dinsdag 13 oktober 2020 om 14.00 uur. Ook daarna is deze viering nog te bekijken via dit webadres.

Het speciale Mariaprentje wordt ook dit jaar weer samengesteld. Dit prentje ligt vanaf 13 oktober achter in de kerk in Ommel en voor belangstellenden wordt het toegestuurd na aanvraag bij p.vanhorssen@outlook.nl

Als werkgroep denken wij u op deze manier een goed alternatief te bieden voor deze steeds zeer goed bezochte jaarlijkse viering. Tevens hopen we van ganser harte dat we op dinsdag 12 oktober 2021 weer een 35e “Middag van bemoediging” voor u allen mogen organiseren op de “gewone” manier!