A+ A A-

Vrijwilligers van Dagbesteding “Blij(f) actief” bieden ouderen/senioren met/zonder indicatie in een sfeervol gemeenschapshuis “De Kluis” een ontmoetingsmogelijkheid buitenshuis. Alhoewel men kan rekenen op een mooi aantal trouwe bezoekers zijn nieuwe aanmeldingen ook van harte welkom.

Op woensdagen van 10.30 tot 16.30 uur en op vrijdagen van 13.30 tot 16.30 uur ben je welkom in De Kluis om eens kennis te maken onder het genot van een bakje koffie. Ook bestaat de mogelijkheid een middagje mee te draaien met de vaste, enthousiaste deelnemers.

Op woensdag is er een creativiteitsmorgen van 9.30 tot 11.30 uur:

  • Groep 1: elke 1e en 3e woensdag van de maand
  • Groep 2: elke 2e en 4e woensdag van de maand

Heel fijn om te kunnen berichten dat onze vrijwilligers sinds kort kunnen beschikken over een mooie eigen opbergruimte, een geweldige ondersteuning, die zij ook ten volle verdienen.

Na tijdelijk een stapje terug te hebben gezet draait ook Tonnie de Boer weer volop mee. Heel fijn dat zij weer terug is in haar waardevolle rol en heel fijn dat dit gedurende haar afwezigheid zo goed is opgevangen, mede door ondersteuning van KBO en gemeente.

Ter ondersteuning van de activiteiten zijn vrijwilligers nog altijd van harte welkom. Is uw interesse hiervoor gewekt, loop dan gerust eens binnen om de sfeer en de koffie te proeven. Voor meer informatie is een mooie folder beschikbaar.