Website voor de Ommelse gemeenschap

A+ A A-

Wie doet er mee?

In navolging van andere dorpen in de regio wordt dit jaar ook, door enkele enthousiaste dorpsgenoten, in Ommel een heuse dorpsquiz georganiseerd: “OmmelKnows”. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 4 november 2016. Tijdens deze quizavond gaan de deelnemende teams strijden om de felbegeerde titel: “Het beste team van Ommel”. Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven via het inschrijfformulier op de website www.ommelknows.nl. Dit doe je met een team van 6 tot 10 personen. Iedereen mag deelnemen aan het evenement, dus ook mensen die niet (meer) in Ommel wonen. Inschrijven kan tot uiterlijk drie weken vóór aanvang van de quiz.

 

Spelregels

De quiz bestaat uit vele vragen en opdrachten verdeeld over verschillende rubrieken die zijn opgenomen in het quizboek. Daarnaast bevat de quiz ook een geheime opdracht. Het is de bedoeling dat je zelf met je team op zoek gaat naar een locatie om de vragen en opdrachten in te vullen. De antwoorden dienen op dezelfde avond te worden ingeleverd.

 

Feestavond

Op zaterdag 19 november wordt een feestavond georganiseerd, waar “Het beste team van Ommel 2016” bekend gemaakt zal worden.

Voor meer informatie kijk op de website www.ommelknows.nl of like op facebook.

Nieuws uit Ommel