Website voor de Ommelse gemeenschap

A+ A A-

Koningsdag 2017 komt er weer aan...

Op 27 april 2017 is het weer Koningsdag!!!

Uiteraard organiseren wij als Oranje Comité Ommel weer een leuk spellenmiddag voor de jeugd. Er zullen wederom spectaculaire opblaas-attracties aanwezig zijn, dus weer veel pret en sportiviteit gegarandeerd. De ouders, opa's en oma's kunnen gezellig onder het genot van een drankje bij Café-Zaal Eijsbouts, vanaf het terras toekijken hoe de jeugd zich aan het vermaken is.

Aansluitend aan de spellenmiddag zal er op het bij Café-Zaal Eijsbouts een heerlijke BBQ zijn, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Aanmelding kan via het rondgestuurde opgaveformulier, of per mail naar oranjecomiteommel@gmail.com.

front4

Prins Rob I

Prins Rob I

Prins Rob d’n eerste regeert dit jaar als d'n 46ste Prins over r’Ommelpottersland. In het normale leven heet deze prins Rob van Horssen, is hij getrouwd met Elke van Baars en wonen ze  samen met hun drie kinderen Niene, Evie en Stein aan de Berken. Rob is opgegroeid in de Ommelse stegen. Na de mavo is hij de technische kant van de machinistenschool gaan volgen en heeft vervolgens na vele stages zijn opleiding volbracht als servicemonteur grondverzetmachines. Na dit een aantal jaren in loondienst te hebben gedaan is hij samen met zijn compagnon, Prins Frans III van de Dorstvlegels uit Vlierden, de pneumatiek en hydrauliek in gegaan en zijn ze samen  in het jaar 2000 hun bedrijf FHT Perslucht gestart. Verder is Prins Rob een fervent motorcoureur bij MC Deurne, alwaar hij ook bestuurslid is. Prins Rob is de drijfkracht achter de Ommelse delegatie die jaarlijks afreist naar de Zwarte Cross en is dé verdeler van Nozem Oil in de regio. Op donderdagavond bespreekt hij trouw de wereldpolitiek met enkele andere wijsgeren aan de toog bij de plaatselijke horeca aangelegenheid in Ommel.

Nieuws uit Ommel