Website voor de Ommelse gemeenschap

A+ A A-

CONCERTO CULINAIRE DOOR MUZIEKVERENIGING SANCTA MARIA


Op zaterdag 17 oktober a.s. organiseert Muziekvereniging Sancta Maria een dinerconcert onder de naam Concerto Culinaire. In een geheel in stijl ingericht Gemeenschaphuis “de Kluis” zal die avond een chique en exclusief 4-gangen verrassingsdiner worden geserveerd waaraan de gasten nog lang met culinaire en muzikale waardering aan terug zullen denken.

De verzorging van het diner is in de vertrouwde handen van De Pandoer uit Heusden. De muzikale zintuigen zullen deze avond geprikkeld gaan worden door een aantal interessante optredens. Hierbij gaat u o.a. muziek horen van Muziekvereniging Sancta Maria in diverse ensembles en bezettingen. Via deze muzikale ondersteuning zullen de opeenvolgende gangen van het diner op een passende wijze met elkaar verbonden worden. De avond wordt gepresenteerd door Tiny van den Eijnden, de bekende tenor van het duo Stenzel en Kivits. Hij zal zowel uitleg geven over de culinaire als de muzikale hoogstandjes die er die avond gepresenteerd gaan worden.
Voor deze exclusieve avond op 17 oktober a.s. zijn slechts 130 couverts beschikbaar. De prijs per couvert bedraagt € 49,50 inclusief twee consumpties. De voorverkoop van de couverts start op maandag 31 augustus a.s. om 19.30 uur in Gemeenschapshuis “de Kluis”. Wees er snel bij want vol=vol en deze avond wilt u absoluut niet missen.

Tags: nieuws

Nieuws uit Ommel